Zapraszamy do nowego sklepu

Can't Stop A Man - The Ultimate Collection

Can't Stop A Man - The Ultimate Collection
Can't Stop A Man - The Ultimate Collection
Beres Hammond
Vp Records
Rok wydania:


Typ nośnika:
Termin realizacji:

Sprawdź dostępność

Numer katalogowy:


Produkt niedostępny

Opis płyty:


1-1 One Step Ahead
1-2 I'm So In Love
1-3 Last War Vocals [With] – Zap Pow
1-4 Groovy Little Thing
1-5 What One Dance Can Do
1-6 She Loves Me Now
1-7 Tempted To Touch
1-8 Putting Up Resistance Toasting [With] – U-Roy
1-9 Come Back Home
1-10 Full Attention
1-11 Who Say Toasting [With] – Buju Banton
1-12 Live On Vocals [With] – Marcia Griffiths

1-13 Double Trouble
1-14 Step Aside
1-15 Love Means Never To Say You're Sorry
1-16 Show It Off
1-17 Doctor's Orders
1-18 My Wish
1-19 Sweetness
1-20 Sugar You Want
2-1 Preacher Man
2-2 Left Me Crying
2-3 I Could Beat Myself
2-4 No Disturb Sign
2-5 Can't Stop A Man
2-6 Love From A Distance
2-7 Sweet Lies
2-8 Call On The Father
2-9 Warriors Don't Cry
2-10 Queen & Lady
2-11 Hold On
2-12 Can You Play Some More (Pull It Up) Toasting [With] – Buju Banton
2-13 They Gonna Talk
2-14 Rockaway
2-15 Ain't It Good To Know Toasting [With] – Buju Banton

2-16 Come Down Father
2-17 Ain't That Loving You Toasting [With] – U-Roy

2-18 Dancehall Vibes Vocals [With] – Big Youth
2-19 Giving Thanks (Live)

Rozumiem Używamy plików cookies w celu świadczenia usług, reklamy i statystyk.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.