Channel 1 Story Chapter Two

Channel 1 Story Chapter Two
Channel 1 Story Chapter Two
17 North Parade
Rok wydania:


Typ nośnika:
Termin realizacji:


Numer katalogowy:


Ilość sztuk:

Cena: 48.00 zł

Opis płyty:

1-1 –Barry Brown Stand Firm (It A Go Dread)


1-2 –Mighty Diamonds, The Have Mercy

1-3 –Earth & Stone* Jail House Set Me Free

1-4 –Wailing Souls, The* Jah Give Us Live To Life

1-5 –Dillinger Natty B.S.C. (a.k.a. Teeth And Tongue)

1-6 –Ranking Trevor Caveman Skank

1-7 –Hell & Fire Show Us The Way

1-8 –Mighty Diamonds, The Back Whey

1-9 –Don Carlos (2) & Gold (2) Hog And Goat

1-10 –John Holt Why Can't I Touch You?

1-11 –Delroy Wilson I'll Never Hurt You

1-12 –Heptones, The Every Day Every Night (a.k.a. Every Night Every Day)

1-13 –Leroy Smart Wish You Good Luck

1-14 –Michael Palmer Pon Your Toe

1-15 –Sammy Dread M16

1-16 –Barrington Levy Soldier

1-17 –Little John All Over Me

1-18 –Wailing Souls, The* & Ranking Trevor War

2-1 –Mighty Diamonds, The Africa

2-2 –Earth & Stone* In Time To Come

2-3 –John Holt Don't Fight Your Brother (a.k.a. Hooligan)

2-4 –Leroy Smart Badness No Pay

2-5 –Dillinger Eastman Skank

2-6 –Black Uhuru Sun Is Shining

2-7 –Earth & Stone* Three Wise Men

2-8 –Leroy Smart Sharon

2-9 –Tamlins, The Sweat For You Baby

2-10 –John Holt Have You Ever Been In Love?

2-11 –Horace Andy Girl I Love You

2-12 –Mighty Diamonds, The There's No Me Without You

2-13 –Dillinger Plantation Heights

2-14 –Michael Palmer No More Lean Boot

2-15 –Yellowman Mad Over Me

2-16 –Leroy Smart Pride And Ambition

2-17 –Delroy Wilson Mother Nature (a.k.a. (That's The Way) Nature Planned It)

Na płycie znajdują się utwory takich artystów jak:

Rozumiem Używamy plików cookies w celu świadczenia usług, reklamy i statystyk.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.