Zapraszamy do nowego sklepu

Reggae Legends

Reggae Legends
Reggae Legends
Vp Records
Rok wydania:


Typ nośnika:
Termin realizacji:


Numer katalogowy:


Ilość sztuk:

Cena: 70.00 zł

Opis płyty:

***  Box 4CD, One Way Ticket, A New Day, Sweep Over My Soul, Live ***




 Disc One – One Way Ticket

1. Black Survivor

2. Chant Down Babylon

3. One Way Ticket

4. Ragga Muffin

5. Bounty Lover feat. Lady G

6. Jah is Alive feat. Charlie Chaplin

7. Nature Boy

8. Turn Your Life Around

9. Throw Out the Life Line

10. Give Thanks

11. That’s the Way Life Goes

12. Some Sweet Day

13. Mr. Governor feat. Cocoa Tea

14. Iyah


Disc Two – Sweep Over my Soul

1. Can’t Stop Jah Works

2. Sweep Over my Soul

3. Ulterior Motive

4. Hold Strong

5. Final Call

6. Jonah

7. When Will I be Home?

8. You Can

9. When Man on Earth

10. Talkin’ Bout feat. Morgan Heritage

11. Poor Youths


Disc Three – A New Day

1. No Night in Zion

2. Oh Father I Love Thee

3. Is There a Place?

4. Happy People

5. Road of Life

6. Nah Give Up

7. God is my Friend

8. Only a Fool

9. Traveler

10. African Skies

11. A New Day

12. Hardcore

13. Spring Summer

14. God and King

15. Tell me Why

16. Save the World

17. Journey


Disc Four – Live

1. Messenger

2. Never Give up my Pride

3. Who Could it Be

4. How Can You

5. He is my Friend

6. Good God

7. Heaven Help us All

8. What We Need is Love

9. Your World and Mine

10. Crazy Baldheads

11. Running Away

12. War

13. It’s me Again Jah

14. Lord Live me Strength

15. In This Together

16. Over the Hills

Rozumiem Używamy plików cookies w celu świadczenia usług, reklamy i statystyk.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.