Zapraszamy do nowego sklepu

Reggae Legends

Reggae Legends
Reggae Legends
Vp Records
Rok wydania:


Typ nośnika:
Termin realizacji:

Sprawdź dostępność

Numer katalogowy:


Produkt niedostępny

Opis płyty:


1-1 Wild Sanchez
1-2 Teenager In Love
1-3 My Guy
1-4 Ebony Eyes
1-5 Muriel (April)
1-6 My Ebony Eyes
1-7 One In A Million You
1-8 Everybodys Talking
1-9 All At Once
2-1 Amazing Grace
2-2 It´s Not Unusual
2-3 Rain From The Sky
2-4 Just When I Needed You Most
2-5 Some Guys Have All The Luck
2-6 Don't Be Cruel
2-7 Hurt
2-8 Paper Roses
2-9 Over You
2-10 Over You (Instrumental)
3-1 Love Is A Funny Feeling
3-2 Tell It Like It Is
3-3 Jah Promise
3-4 Bun, Bun, Bun Featuring – Shaka Shamba
3-5 Boom Boom Bye Bye
3-6 Rise To Meet Jah Featuring – Flourgon
3-7 Rosemary (Love Grows)
3-8 (They Long To Be) Close To You
3-9 Now That You Are Here Featuring – Flourgon
3-10 Closer Than Friends
3-11 Don't Stay Away Featuring – Marcia Griffiths
3-12 Indefinite Loneliness Featuring – Krystal
3-13 Groovy Situation (Proud To Be Black) Featuring – Sweetie Irie
3-14 I Shall Be Released
3-15 God A Come Featuring – Macka B
4-1 Can We Talk
4-2 Searching Featuring – Bounty Killer
4-3 Take Your Time
4-4 Brown Eye Girl
4-5 Here I Am
4-6 In The Rain
4-7 Are You Still In Love With Me
4-8 One Of The Poorest People
4-9 Love Me Forever
4-10 I Want Her
4-11 Only Take A While
4-12 I Can't Stay Mad At You Written-By – Goffin And King

Rozumiem Używamy plików cookies w celu świadczenia usług, reklamy i statystyk.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.